חביתת אורז הכי רכה בטוקיו… וייתכן שגם בעולם!


מר. סאטו לכד חביתת אורז כפי שלא ראה לפני בבית קפה צרפתי קטן של בקואנג'י של טוקיו.

 

חביתת אורז או " omuraisu ," הוא מזון הנצרך ביפן הנהנה גם בבתים וגם במסעדות. למי שלא מכיר, הוא עשוי מערמת אורז עונתי מתובל, בדרך כלל עם משהו פשוט כמו קטשופ ונקניקיות פרוסות, ועליה שמיכה של ביצת עין.

כאשר מתארים את המנה, אנשים לעתים קרובות היו אומרים את המילה "רכה" כדי להסביר את מרקמו. אבל מר סאטו מצא את מילת התואר הזה לא מספק באופן מצער לאחר שטעם את החביתת אורז. הכל התחיל כאשר הוא נסע עד למקום קטן הוא שמע עליו בשם Ailnoir.

המסעדה הייתה ממוקמת בשכונת קואנג'י של טוקיו, אבל היה טיול טוב של עשר דקות מתחנת JR בקואנג'י. מר סאטו נאלץ לעבור ליד כל החנויות והשווקים דרומית לתחנה שלהם בפאתי האזור לפני מציאת Ailnoir. הוא חשב שזה היה במיקום עלוב, ובכל זאת המקום היה מלא מפה לשם עם אנשים ואפילו היו כמה שחיכו בחוץ כדי להיכנס.

מרגיש יותר בטוח כי יכול להיות שהוא נתקל בפנינה חבויה של מסעדה, מר סאטו הציץ לסימנים מחוץ לבית הקפה. היו מאכלים רבים שלהם רכיבים טבעיים ואורגניים, וביניהם היה "לוח ברזל עוף פילאף אורז חביתה" תמורת 800 ין (ארה"ב 7.70 $).

לאחר הזמנה, מר סאטו היה יכול לשמוע את הרחש של מערבל עד לרגע שהביאו את החביתה אליו.

זה היה מדהים, ושום דבר כאילו הוא מעולם לא ראה לפני כן. זה אפילו לא דומה לחביתה אורזת. זה היה יותר כמו פנקייק, ומעליהם קצפת. זה היה גאוני והוא הבין שהם בוודאי המשיכו להצליף בו עד לרגע האחרון כדי לשמור את הביצה שנראתה כערימת שלג טרי נופל.

הכפית של מר סאטו טבולה בעדינות לתוך הביצה המוקצפת כדי לחשוף את אורז העוף המבושל במחבת ברזל. החלקים שבהם הקצף נגע במחבת חמה חלקית טיגן את הביצה, הבטיחו לו כי זה היה, למעשה, ביצה, כי אחרת הוא היה מתקשה להאמין בכך.

הוא לקח עם פה גדול ביצה ואורז. זה היה טעם של חביתה טהורה, טעם שהיה כל כך רחוק מכל חביתה אורזת שאכל אי פעם בחייו. הביצה מפוזרת כמו הזרעים הלבנים העדינים של שן הארי ונמסה לתוך האדמה הפורה של הפה של מר סאטו.

לכתבנו זה היה כמו לאכול את Mont Saint-Michel Abbey של חביתות אורז. בדומה המנזר שהוא נזכר בו, מר סאטו הניח כי בטח לקח יד מיומנת כדי לעצב יצירה כזאת יפה של טקסטורות מורכבות. בוודאות, Ailnoir היא פנינה חבויה של בית קפה ששווה את העבודה-רגל נוספת לבקר!

מידע מסעדה
Ailnoir / ア イ ノ ワ ー ル
מפה:

פתוח 11:30 לִפנֵי הַצָּהֳרַייִם-2:30 אחה"צ, 5:00 אחה"צ-8:30 אחה"צ.
כל יום רביעי, או ימי שלישי ראשון או שלישי של החודש – סגור.

אם אתם כבר שם או חבריכם שם, לא תשתפו להם את הכתבה כדי שינסו את חביתת אורז? – שתפו!

 

 

מאמר מקורי על ידי מר סאטו

Save on your hotel - www.hotelscombined.com
חביתת אורז הכי רכה בטוקיו… וייתכן שגם בעולם!
5 (100%) 2 votes

Comments

comments

פרסם תגובהhttp://rocketnews24.com/2016/10/10/809864/

About The Author

סיפורים קשורים

השאר תשובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *