בלוגר אוכל יפני מכין עוף פודלים מטוגנים

http://rakuyase-diet.jp/hinami11/archives/1033
0 178

היית רוצה לקבל עדכונים בזמן אמת ישירות לפלא שלך? היצטרף עכשיו

אם הורינו אוהבים את זה או לא, אוכל זה צורת אומנות. לשחק עם אוכל זה מדהים, וראינו דוגמאות מרהיבות של יצירות מופת של קרח, עיצובים מודפסים על מזון, או חביתות קורגי.

אבל אם אתה מחפש מתכון מהיר, קל אמנותי שאתה יכול לעשות בבית, אל תחפש יותר מידי – עשה את המתכון הבא. תהיה מוכן לעשות את המתאבנים הקטנים והחמודים שראיתם אי פעם: פודלים מטוגנים.

לבלוגר אוכל @hinami11 יש הרבה מאמרים בבלוג שלה על איך לעשות מנות מקסימים אבל זה יצירתה האחרונה, פודלים מטוגנים, שאספו כבר תשומת לב מרובה באינטרנט. זה לא קשה לראות מדוע, תסתכל בעצמך:

תראה את האף העומד והמשקשק שלו – איזה חמוד!!!

תראו את האף העומד והמשקשק שלו - כזה חמוד!

על פי הפוסט שלה בבלוג, הפודלים כולם עשויים מחתיכות קטנות של עוף שכבר מטוגנות. הנה התרגום של המתכון, כך שאתה יכול להרשים את חבריך ובני משפחתך עם כישורי הבישול שלך:

שלב ראשון – קבל את המרכיבים. אתה צריך קצת אצות נורי, עמילן תפוח אדמה (או קרונפלור), ובשר ירף עוף. דרושים גם ספגטי יבש, מיונז, ג’ינג’ר מגורד, רוטב סויה, מחבת, שמן, ושום (לא חובה) או סאקה.

משמאל לימין: אצות ים ובשר עוף

שלב שני – הכנה. אתה אמור להיות מסוגל לקבל גוף פודל אחד ושני ראשי פודל מחלק אחד של בשר עוף.

גוף פודל אחד ושני ראשי פודל

לחתוך את החתיכה בחצי, לאחר מכן לחתוך את אחד מהחצי של החתיכה ואז שוב. שני החצאים הקטנים יותר הם הראשים, והגדול יותר הוא הגוף.

לחתוך את החתיכה בחצי, לאחר מכן לחתוך את אחד מהחצי של החתיכה ואז שוב. שני החצאים קטנים יותר הם הראשים, והגדול יותר הוא הגוף

השתמש במספריים או סכין כדי לעשות את האוזניים על הראש, כמו זה:

השתמש במספריים או סכין כדי לעשות את האוזניים על הראש, כמו זה

מאז הראשים בדרך כלל לא יוצאים כמו גם הגופים לאחר טיגון, זה טוב בסוף לקבל אותם כשיש יותר מהם.

הרבה גופי פודל

בשלב הבא, לחתוך את הספגטי לחתיכות קצרות.

לחתוך את הספגטי לחתיכות קצרות

לבסוף, עיגולים קטנים מהנורי. השתמש במנקב חורים אם יש לך אחד.

השתמש במנקב חורים כדי לעשות חורים מהנורי

שלב שלישי – הכנת העוף. לשמור על ה”ראש וה”גופים” בנפרד, ולהשרות אותם עם ג’ינג’י מגורד ורוטב סויה, ואז לכסות אותם בעמילן תפו”א. לא להסס להשתמש בשום כתוספת, אם אתם מעדיפים.

עוף

שלב רביעי – טיגון. לטגן את נתחי עוף בשמן ב170 מעלות עד שהם משחימים יפה. גם אם הם לא יצאו כמו ראשי פודל וגופים מושלמים, לא לדאוג, נתקן אותם מאוחר יותר.

טיגון ראשי וגופי פודל

לא לשכוח לטגן את הפסטה גם כן, לוודא שהפסטה תהיה קשה אבל לא שרופה.

טיגון פסטהתוצאה: פסטה קשה

שלב חמישי – עשיית פודלים. ראשית, להסתכל על היצירות ולבחור את כל מה שנראה כמו ראשי וגופי פודל טובים. לנסות להסתכל עליהם מזוויות שונות גם כן.

יצירות ראשי וגופי פודל

כאשר אתה מוצא אחד טוב, לתת לזה קצת עיניים ואף באמצעות נורי. לתקוע אותם עם קצת מיונז.

עיניים ואף באמצעות נורי

אם מצאת אחד טוב שפשוט חסר אוזן…

אוזן חתיכת ספגטי

תקע חתיכת ספגטי!

תקע חתיכת ספגטי

או שמצאת אחד טוב אך חסר לו האף…

חסר אף

אז תן לו אף!

עם האף

אתה יכול לעשות הרבה פרצופים קטנים וחמודים… ישנם חמודים יותר מהאחרים, אבל היי, גם זה בסדר! 😉

איזה חמודים!!!

כאשר הנך מוכן להדק את הראשים על הגופים, יש להצמיד חתיכת ספגטי בראש.

חתיכת ספגטי בראש

ואז למצוא כמה גופי פודל כדי להתאים. אם הנך מתקשה לקבל את הספגטי בתוך הבשר, אז ראשית יש לעשות חור ראשון עם קיסם ואת מקל הספגטי לתקוע בתוך החור. אם הנך יצירתי, אתה יכול להפוך כמה צורות ממש מוזרות בפוזות של הפודלים.

פוזות מגוונות של פודלים

אהו, איזה טעים זה! אררר… איזה חמוד זה!

חמוד!!!

שלב שישי – תן להם חיים. ניתן להוסיף כמה תוספות, כמו “דשא חסה” לפודלים לשחק עם “כדורי עגבניות” מעליהם.

דשא חסה וכדורי עגבניות

ואז, ברגע שהגורים שיחקו סביב מספיק, זה הזמן עבורם לשחק עם שני מקלות ענק.

שני מקלות ענק

כמה ממגיבים בטוויטר אמרו שפודלים המטוגנים היו “חמודים מידי מלאכול”, אבל הבלוגרית אמרה שאין לה בעיה להפיל את כולם עם בירה.

מה אתה חושב בכל זאת? האם הפודלים המטוגנים הולכים להיות בתפריט הלילה שלך? האם יש לך רעיונות לצעצועים חדשים בשביל הפודלים, שישחקו איתם (אולי פריסבי גזר או הארחת כלבלב שבב שוקולד)?

חמודים מידי, אי אפשר להתעלם מהם, לכן אוסיף עוד תמונות שלהם:

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 333,334,332,331″][/images_grid]

בלוגר אוכל יפני מכין עוף פודלים מטוגנים
5 (100%) 2 votes

היית רוצה לקבל עדכונים בזמן אמת ישירות לפלא שלך? היצטרף עכשיו

האם אהבת את המאמר? האם יש לך שאלות או הצעות? השאירו תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם