סשימי קפוא?

0 174

היית רוצה לקבל עדכונים בזמן אמת ישירות לפלא שלך? היצטרף עכשיו

סשימי קפוא?

 אם בא לכם ארוחת ערב יפנית ואתם אוהבים דגים שמחליקים לכם בלשון לגרונכם כמו סורבה.

רויבה, מזון נמס ביפנית, הוא דג נא קפוא למחצה ממימי הוקאידו הקרים. מוגש כקפוא, שומני, נאה וטרי כמה שאפשר.

הבעלים של המסעדה קמימורה, הוא זה שמצא את הנקודת שבירה של הדג בין הקיפאון לסורבה.

המסעדה נמצאת, מן הסתם, באזור סאפורו, עיר בירת הוקאידו. יהיה מאוד קשה למצוא את הדג שמוגש כך במחוז אחר מלבדו.

סשימי קפוא?
5 (100%) 1 vote

היית רוצה לקבל עדכונים בזמן אמת ישירות לפלא שלך? היצטרף עכשיו

האם אהבת את המאמר? האם יש לך שאלות או הצעות? השאירו תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם